Oglaševanje na Mami je doma

Blog Mami je doma se je začel čisto zame. Da si zapišem, kaj delamo, da ohranjam spomine... Prerasel pa je v nekaj dosti večjega. Danes na blogu prevladujejo veganski recepti. A vendar je zastavljen tako široko, da ni teme, ki je ne bi mogla uvrstiti na blog, če je le-ta v skladu z mojimi načeli. Vaš izdelek lahko spozna veliko število ljudi, v kolikor ustreza zahtevam (veganski oziroma rastlinski, ni testiran na živalih, okolju prijazen, naravni materiali - odvisno od izdelka). Moja mnenja so iskrena in običajno pozitivna, saj zelo dobro ocenim kaj mi ustreza. V poštev pridejo prehrambeni izdelki, kozmetični izdelki, izdelki za otroke, pripomočki za dom (kuhinjo), izdelki za mame.

Blog in Facebook stran sta presegla vsa moja pričakovanja, tako šteje FB Mami je doma že več kot 9.000 sledilcev, blog pa 10.000 obiskovalcev na mesec.

Organski (neplačan) REACH na FB Mami je doma doseže preko 40.000 ljudi. Objave so nevsiljivo in v kontekstu objavljene tudi v primernih skupinah.


Po dobrih dveh letih se število všečkov na FB strani Mami je doma še vedno poveča za približno 100 na teden.


V kolikor želite oglaševati na blogu ali FB strani Mami je doma me lahko kontaktirate preko e-pošte na mamije.doma@gmail.com ali na FB v zasebno sporočilo.

Cenik oglaševanja pošljem po e-pošti al FB.

S spoštovanjem,
Adriana - Mami je doma

Ni komentarjev:

Objavite komentar