petek, 27. marec 2015

Kinetični pesek

Pa smo ga tudi mi preizkusili!

Žal sva bila prepozna za ta velik paket, pa sva se morala zadovoljiti s 170g modrega peska. Meni je zelo všeč, otroku pa tudi. Mislim, da se je eno uro neprekinjeno ukvarjal z njim. Od potičk do bagrov in mečkanja po rokah... Nujno bo treba dobiti še kaj peska, potem bo šele žur :)

170g je res premalo za kaj konkretnega, a malih prstkov to zaenkrat ne moti. Jaz pa že v glavi sanjam nove senzorične škatle. Upam samo, da mi uspe ideje uresničiti. Včasih jih je preveč in nekatere ne pridejo na vrsto ali pa jih ne zapišem in pozabim. Največkrat se mi to zgodi, ko greva zvečer spat in razmišljam vse sorte, a ker ne zapišem takoj... do jutra že več ne vem, da sem sploh kaj razmišljala :)

No, da se vrnemo k pesku. Meni se zdi krasna zadeva in sem vesela, da smo vzeli in preizkusili. V uporabi je večkrat na dan, brez problema se zamoti za najmanj pol ure.



5 komentarjev:

  1. Oh, jaz sem ga tudi hotela kupiti, pa sem si v opomnik dala napačen datum in itak, da ga v četrtek niso nič več imeli:( Ga bom pa kje drugje kupila, ker mi je zadeva zelo všeč:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na tojeto.info ga imajo v razlicnih velikostih :)

      Izbriši
  2. Živjo. Mi smo tudi nabavili kinestetični pesek v tojeto spletni trgovini za hčerin 2. rojstni dan. In to je bil hit dneva. Deževen dan se je spremenil v zabavno ustvarjanje s peskom, ki se je preselilo iz posode v škaf za perilo in na koncu pristalo na parketu. Priznam, da je bil potem izziv s čiščenjem, ker sem tla večkrat posesala in pomila, pa je parket dva dni še kar malce drsel. Imate kakšno idejo glede lažjega čiščenja? Ali pa da igranje poteka tako, da sploh ne prideš do igranja po tleh? Hvala. Lp

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pozdravljena, šele zdaj sem opazila vprašanje. Mi imamo v veliki posodi (zdaj, ko imamo večjo količino peska), okoli rjuha in nadzor. Drugega nasveta nimam :)

      Izbriši
  3. Mi smo kupili 2kg preko spleta in se mi zdi res poceni:
    http://www.hudecene.net/cena-Kinetični_pesek_oranžen_1Kg-10022X4.html

    OdgovoriIzbriši