Slastne rabarbarine rezine z malinami (za malo barve ;) )
Zelo preprost recept, brez glutena, zelo malo sladkorja in čudovitega okusa.
Sestavine:
110g riževe moke
110g koruzne moke
1 žličke sode
1 žlička vinskega kamna
80g trsnega sladkorja
50g stopljene kokosove maščobe
240ml vode
sok 1/2 limone
1 veliko steblo rabarbare
1 žlica trsnega sladkorja
pest zmrznjenih malin
Postopek:
Rabarbaro narežemo na manjše koščke ( 1x1x1cm približno)
Posujemo s sladkorjem, dodamo maline in premešamo.
Suhe sestavine premešamo v posodi, dodamo maslo in vodo z limono. Premešamo.
Vlijemo v pekač obložen s peki papirjem, malenkost mase pustimo za konec.
Potresemo z rabarbaro in malinami ter prelijemo s preostankom mase.
Pečemo v ogreti pečici naa 180 stopinjah, okoli 20 minut. Preverimo z zobotrebcem.
Malo ohladimo, narežemo in postrežemo.
Dober tek!
Ni komentarjev:
Objavite komentar