nedelja, 7. september 2014

Yoga+detox

Že mesec ali dva razmišljam, da bi se lotila resnega detoxa, zraven pa kombinirala še malo fizične aktivnosti. Odločitev je padla, jutri začnem! Jutro, kot vsak dan, s smoothiejem, kavo bom preskočila, čez dan pa bosta na meniju sadje in zelenjava.

Enkrat sem se že lotila 30-dnevnega joga izziva in se nekje na polovici polenila in nehala delat... Žal, vedno nimam potrebne samodiscipline in motivacije.. Tokrat pa upam, da bom zdržala. Potrudila se bom, da z vami delim vsak dan kakšno malenkost.. recept za smoothie, vegansko kosilo, novo joga pozo.

Za začetek sem si zadala cilj 30 dni - po 30ih dneh povzamem in ocenim: morebitno izboljšanje počutja, morebitna izguba teže in (držimo pesti) morda še kaka druga pozitivna sprememba.

Jogo bom vadila po tem programu, do polovice sem enkrat že prišla in zdaj, ko razmišljam... so vaje naporne a hkrati sproščujoče, po vaji sem se resnično dobro počutila, najbolj pa mi je všeč, da mišice delajo, a za to ni treba skakat in tekat in nabijat srčnega utripa - tega res ne maram :). Vem, da je joga več kot samo 'telovadba', zato zdaj berem in se izobražujem tudi o tem.

Tako, za jutrišnji veganski ričet in ovseno mleko se že namakajo ješprenj, ovseni kosmiči, čičerika in zelena leča.

Aja, če kdo ni ujel: za en mesec šaltam na vegansko!

Namaste.




Ni komentarjev:

Objavite komentar