torek, 17. januar 2017

Pa je mimo

Tako, pa je mimo novo leto in ves pomp, ki gre z njim. Meni, iskreno, je to en navaden dan. Ne čutim pritiska, da bi morala žurat, da bi morala kje biti, da bi morala kaj posebnega delati :) Pa je bilo vseeno posebno.

Starejši škrat je z nami čakal skoraj do 1ih ponoči. Ob polnoči smo pogledali ognjemet (pa tudi če ga ne bi bilo, ne bi pogrešali pokanja) in počasi šli spat. Malega ni nič zanimalo, da smo mi žurali in je ob 6:30 odprl oči in mi po svoje povedal, da je treba vstat.

Zdaj smo že 10. januarja! Jaz pa letos še nobene objave na blogu... Toliko sem imela dela s postavitvijo spletne trgovine, da sem čisto pozabila na vse te čestitke in podobne stvari, ki spdajo k decembrskemu obdobju.

Zato zdaj tipkam. Tipkam, da se vam zahvalim. HVALA, ker me berete, ker všečkate, delite... Najbolj pa hvala, ker zaupate vame. Naročite mojo knjigo. Preizkusite moj recept. Priporočate dalje. Namenite lepe in vzpodbudne besede. To mi pomeni največ. Vaše povratne informacije. Kar delam, delam z veseljem in ne morete vedeti, kako lepo je prebrati sporočilo v katerem me pohvalite, ali se celo vi meni zahvalite! Noro.

Včasih se zgodi, da nimam volje kuhati, potem pa pomislim, joj kaj naj pa objavim (vsaj na Facebooku sem bolj redna kar se tega tiče - ups)... in potem se najde volja, navdih in še čas. Pa če so male roke doma, zaposlim še njih! In iz tega pride toliko dobrega.. dobra hrana, učenje, druženje. Zelo sem vesela, da lahko delim svoje eksperimente z vami, da me vprašate za nasvet, da mi zaupate vaše težave in vam, če je le v moji moči, pomagam.

HVALA tudi vsem vam, podjetnikom in ustvarjalcem. V letu 2016 sem imela res ogromno priložnosti, da uresničujem svoje 'poslanstvo' in stopam po poti do cilja (za katerega še vedno nisem čisto preričana kaj je, sem pa prepričana, da me življenje vodi do tja).
Hvala Zdrav obrok za vse poslane paketke v katerih je bilo vedno kakšno darilce, upam da se v 2017 srečamo v živo!

Hvala MyHummy za šumečo urico ali dve miru tu in tam.

Hvala Žito d.d. za priložnost in sodelovanje!

Hvala Umbilica - Rojstvo mame.. za vse.

Hvala Silly za odlična darila, ki so še vedno redno v uporabi!

Hvala Formawood za krasne lesene izdelke!

Hvala Navihančki za ogromno ustvarjalnih idej!

Hvala Nosečka za širjenje mojih receptov in zaupanje v moje delo.

Hvala Otroci kuhajo in pečejo za najbolj krasen pogrinjek, ki ga vedno pogrešamo, ko se pere.

Hvala Sweet Paola za unikatne izdelke za moja škratka!

Hvala Fridina domača kuhinja za ogromno priložnosti in da ste me vzeli pod svojo streho!

Hvala hvala hvala Mami z objektivi da se  ne ustrašiš mojih idej, mi vedno prideš nasproti in poskrbiš, da sem si na fotografijah všeč!

Hvala Moja alergija za izkazano zaupanje in izziv!


Upam, da nisem koga pozabila... Leto 2016 je bilo posebno in nepozabno. Naj bo tudi 2017 tako!

In na koncu.. največja hvala za moja dva fanta, ki sta dnevna insipracija, dnevni izziv in največ kar imam <3Ni komentarjev:

Objavite komentar