torek, 14. februar 2017

IZZIV Z MAMI JE DOMA #2

Tako, danes vam malo podrobneje opišem izziv in kaj vse zajema. Definitivno moram povedati, da več kot boste vložili ;)

Izziv se začne 1.3.2017. Načeloma sem taka, da ko se nekaj odločim, je to kar takoj, ampak takale zadeva zahteva malo več časa in priprav. Še posebej, ker sem se odločila, da vas še malo pocrkljam. Vsi prijavljeni dobite vpisni paket s kupončki, ugodnostmi in presenečenjem :)

Izbrala sem tudi nekaj krasnih izdelkov, ki jih boste dobili ob koncu izziva. To bo en velik žreb! Imamo  sprejčke Boost B12 podjetja Sitis, doterra eterična olja Majina sfera, majčko s potiskom iz evitas spletne trgovine, čudovite lesene izdelke podjetja Formawood, najbolj svežo in noro vegansko kozmetiko Ringana (olje za zobe in naravni energijski napitki), testerčki in nega obraza v Centru Dani, popust za fotkanje pri Mami z objektivi (ker po izzivu boste sigurno želeli pred objektiv, ko se boste tako dobro počutili, hihi :))

In naš skoraj glavni sodelujoči Zdrav obrok je za vas pripravil še presenečenje! Komaj čakam marec!


Izziv je veganski. Čez cele 4 tedne, kolikor traja, bomo kuhali zdravo in vegansko, po večini brez glutena. Vmes se bomo učili o pomembnih vitaminih in mineralih, izpostavili 'navadna' superživila in pogledali za kaj so dobra. Vsak večer vas na mejlu pričakajo navodila za naslednji dan, da se boste lahko pripravili in organizirali. V mejlu bodo seveda vključeni recepti in fotografije za lažjo pripravo obrokov, v primeru vprašanj, bom na voljo. Pred začetkom izziva prejmete tudi listek za v trgovino, da bo vsaj večina sestavin doma, ko jih bomo potrebovali.

Za vse sodelujoče je ustvarjena tudi FB skupina, kamor se lahko včlanite, če želite. Tam bom na voljo tudi za vprašanja in debato :)

Ne odlašaj s prijavo, kajti mesta so že skoraj vsa zasedena. Pristopnina je 10 EUR, prijave na mamije.doma@gmail.com.

Vabljeni, da z mano 4 tedne kuhate zdravo, brez nepotrebnega balasta. Naj vas ne skrbi, da bi bile zato vaše brbončice prikrajšane za super okuse, zdrava hrana JE LAHKO dobra hrana!


Ni komentarjev:

Objavite komentar