sreda, 5. avgust 2015

Post-morski zapis in novičke

Najbrž ste opazili, da sem v zadnjih nekaj tednih (mesecih?!) čisto zanemarila blog. Malo premora je dobro delo, zdaj pa naprej novim dogodivščinam naproti.

Malo nas je polenil vročinski val, potem morje in drugi opravki in tako se je zgodilo, da je moj blog sameval. Nič zato! Sigurno ste si tudi vi privoščili kakšen oddih, malo paze in napolnili baterije.

Naš dopust - standardno v Nerezinah -  je bil krasen! Topla voda, super vreme in nadvse zadovoljen otrok, ki je še tri dni po tem, ko smo bili že doma, vsako jutro naznanil, da gremo na plažo! No, ker plaže pač ni, je bil dober nadomestek nekajurni sprehod, da se sprosti ogromna količina energije. Za mamico pa krasna lahka telovadba, da ne sedi preveč :)

Zdaj pa k novičkam... Pravzaprav sta dve. Ena malo bolj skrivnostna... in druga.. presodite sami :)

Planiram in nekaj se že dela na tem, da boste lahko moje veganske recepte (predvsem peka in sladice) videli in imeli v ne-vem-še-točno-kakšni obliki, natančno opisane, s postopki in nasveti za vegansko peko. Če imate slučajno kakšno željo kaj bi radi videli, poskusili in poveganili... z besedo na dan! Sprejemam predloge, mnenja, želje.

Druga novička pa je... Mami je doma je v pričakovanju še enega škratka!! (Blog bo morda zdaj poplavljen tudi z nosečniškimu temami in kasneje seveda z dojenčkastimi, hihi :)) Zelo se veselim tega obdobja in komaj čakam, da z vami delim kakšno novo ali staro foro, svoje prehranske nasvete in podobno :)

Spremljajte me na FB in tukaj. Se beremo!



5 komentarjev: