Vzela sem:
1 paket (250 g) ječmenove kaše Zlato polje
1 paket šampinjonov (250 g)
1 čebula
2 korenčka
svež peteršilj
sušena zelena Maestro
rdeča paprika Maestro
sol
črni poper Maestro
bazilika Maestro
Ječmenovo kašo sem dve uri prej malo namočila in potem sprala. Čebulo sem nasekljala in prepražila. Očistila in narezala sem šampinjone, olupila korenček in ga drobno naribala, oboje sem dodala k čebuli. Posula sem z začimbami in dobro popražila. Ko so šampinjoni spustili vodo sem dodala ješprenj, premešala in zalila z vodo. Vodo sem dolivala po občutku, dokler ni bil ješprenj oziroma ječmenova kaša kuhana.
Po vrhu sem potresla ščep kvasnih kosmičev.
Dober tek!
Odlicni recepti🤗😋
OdgovoriIzbriši