četrtek, 11. december 2014

Nova igrača za vse!

Včeraj sva v trgovini slučajno našla tole (ja, res je plastično, ampak nekaj mi je reklo, da ima neomejeno možnosti uporabe in zna biti zanimivo... imela sem prav):



Dopoldne sva samo na hitro malo pogledala, popoldne pa smo kako uro vsi trije sedeli na blazini in se igrali. Super smo se imeli. Dete jim reče rožice :) Skupaj jih je kar težko dat, zato se velikokrat razjezi in prosi, da pomagam. No, narazen se pa da, tako da malo trenira fino motoriko, krepi mišice in opazuje sestavljanje/razstavljanje (več delov lahko sestavlja eno celoto).


Ko je bilo treba pospravit in vse pobrat, se je zanimanje malo poleglo, pa sem ga nahecala, če bi on pobral enega rdečega, pa enega zelenega... pa je pospravil kako četrtino. Kasneje sva jih uporabila še za natikanje, v mislih pa imam še eno varianto natikanja po barvah, samo še realizirati bo treba.

Skratka igrača za celo družino, spodbuja tudi domišljijo.

4 komentarji:

  1. Meni super krasna igrača. :) In malima dvema je tudi všeč. Mi ji pospravljamo tako, da tekmujemo, kdo jih več in prej spravi v "šparovček". Imata vsak svojo posodico z luknjo (embalaža od skute z zarezo na vrhu).

    OdgovoriIzbriši
  2. Zgleda zanimivo. Kje pa se to kupi?

    OdgovoriIzbriši