četrtek, 10. december 2015

Mehka knjiga s številkami Oskar&Ellen

Tole nas je čakalo na pošti nekaj dni, ker se našemu poštarju očitno niti pozvoniti ne da, čeprav smo navadno ob teh urah doma... Skratka, ne vem kdo je bolj nestrpno čakal - jaz ali čmrlj.

Izjemno lično zapakirana knjiga, ki se odpre na zadrgo (itak, terna takoj!) je bila takojšnji hit. Seveda sva jo morala na hitro prelistati še preden sem sploh uspela razložiti kaj in za kaj to je. Številke v zadnjem času poimenuje v angleščini in ga pri tem ne popravljam.


 

V paketu s pošte nas je čakalo še nekaj mehkega in lepega, pa mislim, da bo počakalo do konca decembra, ker je tale knjiga za zdaj povsem dovolj. Večkrat jo najde v predalu, vzame in prelista, vzame ven in vtika nazaj, uri fino motoriko, številke in količinsko predstavo. Celo nekaj domišljije uporabi, ko pikapolonice letajo k pujsom v blato in ribice skačejo k opicam na drevo :D

Če še iščete primerno darilo za svojega otroka ali kakšnega mlajšega obdarovanca... Resnično priporočam, da obiščete spletno stran otroške trgovine Silly, kjer najdete kvalitetne, ročno izdelane otrokom prijazne izdelke za igro in učenje. Oskar&Ellen ima odlične mehke stvari, tale knjigica pa bo z nami romala na daljše poti, saj je super lična za prenašat in verjamem, da nam bo v avtu delala kratek čas :)

Mi bomo zagotovo izbrali še kaj za dojenčka!

(Fotografije kako se čmrlj igra s knjigo pa objavim na Facebook-u, saj fotoaparatu vedno zmanjka baterije ob pravem času...)

Ni komentarjev:

Objavite komentar